Astense Vogelmarkt

Verkopen en kopen van vogels en vogelbenodigdheden. Wij organiseren elke 2e zondag van de maand, met uitzondering van juli en augustus, een grote vogelmarkt. Er worden vele soorten vogels, en een groot assortiment aan voer en vogelbenodigdheden aangeboden. Dé ideale gelegenheid om uw vogelcollectie aan te vullen, kennis te maken met de vogelhobby of om zomaar eens binnen te lopen!

De vogelmarkt staat onder het keurmerk van de Nederlandse Vogelbond. Eigen vogels kunt u aanbieden vanaf  8.30 uur in schone TT-kooien en voorzien van voer en drinkwater.

Locatie en toegang

Dienstencentrum De Beiaard, Pastoor de Kleijnhof 21, 5721 CR, Asten
Openingstijden: 08.30-11.30 uur
Entree: € 1,50
Toegang t/m 16 jaar gratis.

Data vogelmarkten

10 april 2022
8 mei 2022
12 juni 2022
in juli en augustus geen vogelmarkt vanwege vakantie
11 september 2022
9 oktober 2022
13 november 2022
11 december 2022

Ledenavonden

Dé ontmoetingsavond voor alle liefhebbers uit de regio. Elke laatste dinsdag van de maand houdt de vogelvereniging haar maandelijkse ledenbijeenkomst, behalve in de maanden juli en december. Regelmatig wordt een spreker uitgenodigd om invulling aan deze avond te geven, voorafgegaan door bespreking van de lopende zaken van de vereniging.

Om de Kalender te bekijken klik hier

Excursies

Een gezellig dagje uit met alle leden. Elk jaar gaan we met de leden op excursie, de locatie is elk jaar anders, maar een ding is altijd hetzelfde; het is ontzettend gezellig!

De foto's die we gemaakt hebben tijdens onze excursies kun je vinden in ons fotoarchief.

Tentoonstellingen

Hét evenement van het jaar!
Wij organiseren jaarlijks een eigen of open tentoonstelling  (Kampioen  van de Peel) en  in 2022 ons 70 jarig bestaan tentoonstelling en in 2024 een kring tentoonstelling.
Ook doen wij mee aan tentoonstellingen in de regio en aan de nationale vogeltentoonstelling van de Nederlandse vogelbond., en de district tentoonstelling Oost Noord Brabant.
Onze Jubileum tentoonstelling wordt gehouden van 12 tot en met 13 november 2022

Foto's van eerdere tentoonstellingen kun je vinden in ons fotoarchief.